JooMBa
Sila log-in atau daftar sebelum melihat segala maklumat di dalam forum ini tanpa had. Terima kasih kerana melawat laman web kami ini.

Please log in or register before viewing unlimited contents in this forum. Thank you for visiting our website.

Daripada / by Administrator.


Portal komuniti ini dibangunkan bertujuan untuk berbincang, menyumbangkan idea dan bertukar-tukar pendapat serta penambahbaikan sesuatu organisasi itu, pandangan, idea dan tips-tips mengenai isu-isu yang berkaitan amat dialu-alukan.
 
HomePortal*CalendarGalleryFAQSearchRegisterLog in
Selamat datang ke , forum sembang & portal maklumat anda..............................
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» beli atau sewa?
Wed Aug 18, 2010 2:28 pm by hjhasmus

» Klik-Klik Jadi Jutawan
Fri Apr 09, 2010 9:23 pm by MTX

» kuih siput.....
Wed Feb 17, 2010 5:32 pm by mama@adamz

» buah kurma fresh......
Wed Feb 17, 2010 5:16 pm by mama@adamz

» Punca Stereng Kereta Berat
Sun Feb 07, 2010 12:53 am by roy

» 6 CARA JAGA TAYAR
Sun Feb 07, 2010 12:52 am by roy

» NAFAS BERBAU
Tue Jan 19, 2010 12:00 pm by ciking

» Cerita orang melalui gambar misteri.......
Fri Nov 13, 2009 12:32 am by mike




SRI BOLKIAH ENTERPRISE

LORI UNTUK DISEWA
Lori dumper / tipper untuk disewa bersama pemandu......

Penghantaran pasir, batu dan tanah di sekitar Daerah Papar, Kota Kinabalu, Beaufort, Kuala Penyu dan Labuan (atau di Seluruh Sabah tidak termasuk Sarawak dan Semenanjung, harap maaf).

Untuk keterangan lanjut, sila hubungi:
Izwan (019-8702786) atau Mr. Chai (016-8327282)





Ingin belajar memandu?
Harga boleh runding.......

Untuk pendaftaran sila datang ke PUSAT MEMANDU JESSELTON SDN. BHD., Cawangan Indah Permai, Sepangar.

Atau,

Hubungi:
Kak Linda 016-8104632 @ 014-552224
5




Ejen / Wakil Jualan Untuk Produk Kesihatan Keluarga:
(Haslinda)
1). Alpha Lipid

(Kasmida)
2). Transfer Factor

3). Kain Batik Kelantan (RM150.00 - RM200.00)
4). Kain Pasang & Kain Tudung

Coming soon kain import dari Dubai....

Berminat dan ingin melanggannya sila hubungi:

Haslinda (016-8104632)
K
asmida (016-2513516)


Create your own banner at mybannermaker.com!



iluvislam
Visitors
Copyright


© 2009 Copyright JooMBa
Web Team All Rights Reserved.






Share | 
 

 jom makan lokan bakar.....!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
MTX
Senior
Senior


Posts : 37
Points : 5706
Reputation : 6
Join date : 2009-04-15
Age : 41
Location : Kimanis

PostSubject: jom makan lokan bakar.....!   Mon Jun 08, 2009 12:51 pm

salam kawan2...

sapa2 yg ada lalu di salut tu dekat roundabout jangan lupa tengok kiri kanan anda... ada warung atau gerai tu singgah2lah.... disini saya nak kongsi rasa dan pengalaman makan lokan bakar.... kelapa bakar tak terfikir pula mau minum....

cerita pasal kembara makan lokan bakar dengan wife ni syok jugalah bila tengok wife makan dengan seleranya.... walhal wife saya ni cerewet juga pasal makan....maybe suka sebab air cicahannya tu (sosnya) mcm sayap ayam punya....

satu lagi makan tu ingat2 jugalah sikit pasal keselamatan di sepanjang laluan gerai ni sebab jalan raya utama..... jadi adalah manusia pemandu ni yang tak sedar diri kadang suka hatu buat u turn atau singgah secara mendadak tanpa ada apa2 signal.....so pandai2 la ya.... nak makan tu jangan lupa keselamatan.... tak lari punya lokan bakar tu...


di bawah ni ada beberapa gambar yang saya sempat ambil...jangan berliur....









Back to top Go down
http://ila-galigo.blogspot.com
MieRa
Elite
Elite


Posts : 56
Points : 5810
Reputation : 5
Join date : 2009-04-15
Age : 37
Location : Papar

PostSubject: Re: jom makan lokan bakar.....!   Fri Jul 03, 2009 10:51 am

emh.... slurp.... sedap ni lokan bakar.... sia perna mkn jugak......
lama uda tak mkn .... nanti ada masa mau singga di sana lagi sama laukung sia....
Back to top Go down
http://borneokinabalutravel-tours.blogspot.com/
 
jom makan lokan bakar.....!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Makan Babi Gak Mempan Disantet!
» makan ayam sembelihan orang kafir
» Dalil aqli dan naqli tentang HARAMnya babi
» kebiasaan orang kejawen: membakar dupa dan kemenyan di samping jenazah
» Iblis tercipta dari api, kenapa bisa tersiksa di neraka?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
JooMBa :: Sembang-Sembang :: Sembang Hobi :: Kembara-
Jump to: