JooMBa
Sila log-in atau daftar sebelum melihat segala maklumat di dalam forum ini tanpa had. Terima kasih kerana melawat laman web kami ini.

Please log in or register before viewing unlimited contents in this forum. Thank you for visiting our website.

Daripada / by Administrator.


Portal komuniti ini dibangunkan bertujuan untuk berbincang, menyumbangkan idea dan bertukar-tukar pendapat serta penambahbaikan sesuatu organisasi itu, pandangan, idea dan tips-tips mengenai isu-isu yang berkaitan amat dialu-alukan.
 
HomePortal*CalendarGalleryFAQSearchRegisterLog in
Selamat datang ke , forum sembang & portal maklumat anda..............................
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» beli atau sewa?
Wed Aug 18, 2010 2:28 pm by hjhasmus

» Klik-Klik Jadi Jutawan
Fri Apr 09, 2010 9:23 pm by MTX

» kuih siput.....
Wed Feb 17, 2010 5:32 pm by mama@adamz

» buah kurma fresh......
Wed Feb 17, 2010 5:16 pm by mama@adamz

» Punca Stereng Kereta Berat
Sun Feb 07, 2010 12:53 am by roy

» 6 CARA JAGA TAYAR
Sun Feb 07, 2010 12:52 am by roy

» NAFAS BERBAU
Tue Jan 19, 2010 12:00 pm by ciking

» Cerita orang melalui gambar misteri.......
Fri Nov 13, 2009 12:32 am by mike




SRI BOLKIAH ENTERPRISE

LORI UNTUK DISEWA
Lori dumper / tipper untuk disewa bersama pemandu......

Penghantaran pasir, batu dan tanah di sekitar Daerah Papar, Kota Kinabalu, Beaufort, Kuala Penyu dan Labuan (atau di Seluruh Sabah tidak termasuk Sarawak dan Semenanjung, harap maaf).

Untuk keterangan lanjut, sila hubungi:
Izwan (019-8702786) atau Mr. Chai (016-8327282)





Ingin belajar memandu?
Harga boleh runding.......

Untuk pendaftaran sila datang ke PUSAT MEMANDU JESSELTON SDN. BHD., Cawangan Indah Permai, Sepangar.

Atau,

Hubungi:
Kak Linda 016-8104632 @ 014-552224
5




Ejen / Wakil Jualan Untuk Produk Kesihatan Keluarga:
(Haslinda)
1). Alpha Lipid

(Kasmida)
2). Transfer Factor

3). Kain Batik Kelantan (RM150.00 - RM200.00)
4). Kain Pasang & Kain Tudung

Coming soon kain import dari Dubai....

Berminat dan ingin melanggannya sila hubungi:

Haslinda (016-8104632)
K
asmida (016-2513516)


Create your own banner at mybannermaker.com!



iluvislam
Visitors
Copyright


© 2009 Copyright JooMBa
Web Team All Rights Reserved.






Share | 
 

 AKU PUN X TAU...JIN KALI

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
elvinda
Senior
Senior


Posts : 37
Points : 5709
Reputation : 3
Join date : 2009-04-15
Age : 30
Location : KG Rampazan PAPAR

PostSubject: AKU PUN X TAU...JIN KALI   Mon Apr 20, 2009 5:58 pm

Masa aku ting. 5 ( sek x pyh sebutla). masa 2 mau exam so ramai la yang studi maut sampai tengah2 mlm. masa ni la ramai buiat studi group. aku n the geng pun buat la studi group di surau. sampai masa malas lagi mau balik bilik so landing la di surau. bukan kami ja tapi ramai lagi la yang ikut landing di surau. mau ambik berkat surau la tu konon.

satu malam ni.. ( ya la minggu peperiksaan kan lama ), aku lewat tidur.. dalam jam 2.30 pagi la x silap. aku nampak dari tepi tingkap ada sorang pompuan pakai telekung mcm mau g sembahyang. senang ati aku.. ya la masi ada kawan yang berjaga. aku duduk berdepan dengan pintu. aku nampak pintu tu dibuka kemudian ditutup tapi tiada pula orang masuk. aku x puas ati aku bangun n check lau ada pompuan tu lagi. tapi tada... pintu surau terletak di tengah2 n kiri kanan pintu 2 pula tingkap. lau pompuan tu x jadi sembahyang aku bole nampak lau dia lalu.. tapi ini tiada....pas tu bulu roma aku mula meremang... cepat-cepat tutup buku pas tu ambik bantal aku pun tidur sampai ke pagi.... jadi aku pun x tau JIN kali ba kan... Jin Islam yang mau sembahyang.... THINK POSITIF
Back to top Go down
 
AKU PUN X TAU...JIN KALI
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Kapan puasa pertama kali dimulai..?
» Goddess Kali: The Dark Mother Illuminates Over New York City
» Salawat 1 kali, dibalas 10 kali, shalawat 1juta kali....?
» Barzani: Maliki may think of using F-16s to attack Kurdistan ( Does Barzani need a check up?)
» SEJARAH AQIQAH

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
JooMBa :: Alam Misteri :: Pengalaman Sendiri-
Jump to: