JooMBa
Sila log-in atau daftar sebelum melihat segala maklumat di dalam forum ini tanpa had. Terima kasih kerana melawat laman web kami ini.

Please log in or register before viewing unlimited contents in this forum. Thank you for visiting our website.

Daripada / by Administrator.


Portal komuniti ini dibangunkan bertujuan untuk berbincang, menyumbangkan idea dan bertukar-tukar pendapat serta penambahbaikan sesuatu organisasi itu, pandangan, idea dan tips-tips mengenai isu-isu yang berkaitan amat dialu-alukan.
 
HomePortal*CalendarGalleryFAQSearchRegisterLog in
Selamat datang ke , forum sembang & portal maklumat anda..............................
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» beli atau sewa?
Wed Aug 18, 2010 2:28 pm by hjhasmus

» Klik-Klik Jadi Jutawan
Fri Apr 09, 2010 9:23 pm by MTX

» kuih siput.....
Wed Feb 17, 2010 5:32 pm by mama@adamz

» buah kurma fresh......
Wed Feb 17, 2010 5:16 pm by mama@adamz

» Punca Stereng Kereta Berat
Sun Feb 07, 2010 12:53 am by roy

» 6 CARA JAGA TAYAR
Sun Feb 07, 2010 12:52 am by roy

» NAFAS BERBAU
Tue Jan 19, 2010 12:00 pm by ciking

» Cerita orang melalui gambar misteri.......
Fri Nov 13, 2009 12:32 am by mike




SRI BOLKIAH ENTERPRISE

LORI UNTUK DISEWA
Lori dumper / tipper untuk disewa bersama pemandu......

Penghantaran pasir, batu dan tanah di sekitar Daerah Papar, Kota Kinabalu, Beaufort, Kuala Penyu dan Labuan (atau di Seluruh Sabah tidak termasuk Sarawak dan Semenanjung, harap maaf).

Untuk keterangan lanjut, sila hubungi:
Izwan (019-8702786) atau Mr. Chai (016-8327282)





Ingin belajar memandu?
Harga boleh runding.......

Untuk pendaftaran sila datang ke PUSAT MEMANDU JESSELTON SDN. BHD., Cawangan Indah Permai, Sepangar.

Atau,

Hubungi:
Kak Linda 016-8104632 @ 014-552224
5




Ejen / Wakil Jualan Untuk Produk Kesihatan Keluarga:
(Haslinda)
1). Alpha Lipid

(Kasmida)
2). Transfer Factor

3). Kain Batik Kelantan (RM150.00 - RM200.00)
4). Kain Pasang & Kain Tudung

Coming soon kain import dari Dubai....

Berminat dan ingin melanggannya sila hubungi:

Haslinda (016-8104632)
K
asmida (016-2513516)


Create your own banner at mybannermaker.com!



iluvislam
Visitors
Copyright


© 2009 Copyright JooMBa
Web Team All Rights Reserved.






Share | 
 

 NAFAS BERBAU

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
elvinda
Senior
Senior


Posts : 37
Points : 5709
Reputation : 3
Join date : 2009-04-15
Age : 30
Location : KG Rampazan PAPAR

PostSubject: NAFAS BERBAU   Thu Apr 23, 2009 11:31 am



BAU NAFAS
CACATKAN KECANTIKAN




<blockquote>


Komunikasi penting untuk menyempurnakan tugas seharian di pejabat. Anda
perlu kerap berbincang dan berkerjasama dengan ketua serta rakan sejawatan untuk
memastikan segala-galanya berjalan lancar.




Sesetengah pekerjaan, seperti wartawan, pegawai perhubungan awam,
pegawai pemasaran atau peguam, memerlukan anda sentiasa berurusan dengan orang ramai. Bagi
menjaga imej diri dan syarikat, anda perlu memastikan penampilan sempurna dengan berdandan
rapi dan memakai baju bersesuaian agar tampil hebat.




Anda mungkin tergolong wanita bertuah kerana memiliki
segala-galanya— bijak, cantik dan pandai bergaya. Akan tetapi, segala-galanya musnah
apabila anda bersuara. Masalah nafas berbau bukan sahaja mencacatkan penampilan
anda; ia
membuatkan anda hilang keyakinan diri.




Tidak seperti masalah kesihatan atau kecantikan lain, nafas berbau
ibarat 'musuh' dalam selimut, merosakkan imej anda secara senyap. Memang sukar mengesan
bau nafas sendiri. Anda hanya menyedari 'kecacatan' penampilan apabila dijauhi teman-teman
atau menjadi bahan gosip. Ketika ini pakaian mahal atau solekan menawan tidak lagi
bernilai.</blockquote>
Back to top Go down
nokE90
Elite
Elite


Posts : 52
Points : 5777
Reputation : 9
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : sepangar

PostSubject: Re: NAFAS BERBAU   Thu Apr 23, 2009 11:47 am

napas bau lepas tu hati lagi busuk.... adalah ramuan yang paling sesue untuk manusia yg makan daging urang.....

betul tu cantik atau hensem tapi nafas bau bole merusakkan mood seseorang yang berada berdekatan dengannya..... bayangkan la kalau teman hidup kita napasnya berbau giler....... hem....susah tu.....terutamanya semasa berada d tut.......
itu jer lah jangan lebih2.....
Back to top Go down
http://joomba.forumotion.com
ciking



Posts : 1
Points : 5031
Reputation : 0
Join date : 2010-01-19

PostSubject: Re: NAFAS BERBAU   Tue Jan 19, 2010 12:00 pm

saya pun ada masaalah berkaitan dengan nafas berbau dah mcm2 try semua tak jalan kalo ade cara atau petua bagitaulah ......dah tertekan sngt2 nih....
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: NAFAS BERBAU   Today at 4:40 pm

Back to top Go down
 
NAFAS BERBAU
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» 13 tokoh muhammadiyah yang berbau liberal
» Makam Uje berbau wangi, sama seperti makam amrozy & imam samudera
» Lintah Penyebab sesak nafas pada tubuh seseorang

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
JooMBa :: Tips Kesihatan :: Penjagaan Diri-
Jump to: